با هماهنگی مدیریت محترم زراعت استان مقرر گردید در سطحی بالغ بر 2000 متر برنامه تولید محصول سالم در منطقه مرکزی شهرستان اجرا گردد.
به گزارش روابط عمومی ، اقای مهندس عباس معینی فر رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کاشان گفتند : با توجه به سطح قابل توجه کشت پیاز در شهرستان کاشان و همچنین به منظور کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی با هماهنگی مدیریت محترم زراعت استان مقرر گردید در سطحی بالغ بر 2000 متر برنامه تولید محصول سالم در منطقه مرکزی شهرستان اجرا گردد. لازم به ذکر است سطح کشت پیاز در شهرستان کاشان حدود 100 هکتار بوده که عمده آن در مزارع منطقه دشت و حومه شهر و با رقم بومی معروف به پیاز سفید کاشان کشت می گردد.